Linda ontwerpt is een veelzijdig grafisch ontwerpbureau waar niet alleen ideeën worden uitgewerkt, de ideeën ontstaan er ook.

Marketingplan voor Scoutinglandgoed Zeewolde

Hoe leuk is dat? Voor mijn oude hobby een creatief marketingplan schrijven met als doel meer overnachtingen op het Scoutinglandgoed te genereren.

Welke kansen liggen er, tegen welke problemen loop je aan? Wie is onze doelgroep en hoe moeten we ze bereiken? Welke boodschap ga je communiceren? Welke kanalen zet je in? Hoe gaan we de mensen in actie laten komen? En al deze informatie zo kort en krachtig mogelijk uitwerken voor de opdrachtgever tot een helder en inspiratievol plan. Het marketingplan is in juni 2018 gepresenteerd.

Consumentencampagne voor BKR

Met een korte briefing ben ik in november 2017 aan het werk gegaan om voor Bureau Krediet Registratie een positieve consumentencampagne te bedenken.

Als eerste heb ik vijf uiteenlopende concepten gepresenteerd met beeld en motivatie erbij.
Vervolgens ben ik met één van deze concepten aan de slag gegaan om uit te werken in een voorstel in print en online.
Met de feedback op deze voorstellen heb ik een overzichtelijke presentatie gemaakt voor de campagne. Wat presenteren we waar, wanneer en waarom? Dit voorstel is afgelopen februari gepresenteerd aan de klant en enthousiast ontvangen. Wegens interne omstandigheden is door de opdrachtgever besloten de campagne ‘on hold’ te zetten tot nader bericht. Naar verwachting zal in september de draad weer worden opgepakt.

De inhoud van de campagne is uiteraard vertrouwelijk en in conceptfase. Hier kan ik verder niets over vertellen of laten zien helaas. Wordt vervolgd …